je droomwoning betaalbaar

maak snel en slim bouwen mogelijk met prefab

Nederland heeft een groot tekort aan woningen. Hierdoor stijgt de vraag naar nieuwe woningen fors. Om aan deze vraag te kunnen voldoen is sneller én slimmer bouwen noodzakelijk. Dat vraagt om innovatie. Modulo maakt dat mogelijk. Door de sterke emissiereductie zijn Modulo woningen zelfs toepasbaar in Natura 2000 gebieden. Deze kwalitatief hoogwaardige woningen zijn betaalbaar en daardoor geschikt voor zowel starters als doorstromers. Ze sluiten aan bij alle inkomens en iedere generatie. Hoe we dit voor elkaar krijgen?

Het begint bij de basis…

Bekijk de Modulo demo-woning in Nieuwerker V&V Bouw duurzaam bouwen Modulo wonen

modulo demowoning

Modulo woning V&V Bouw binnen een week geplaatst duurzaam bouwen

binnen een week geplaatst

Modulo wonen V&V Bouw Nieuwerkerk duurzaam bouwen binnen een dag slaapkamer

sleutelklaar geleverd

een koppel- en stapelbaar betoncasco

maximale mogelijkheden met modulo

Het betoncasco van Modulo wordt als één element in een 3D-mal gestort. De betoncasco’s zijn zowel horizontaal te koppelen als verticaal te stapelen. Hiervoor zijn de betoncasco’s standaard voorzien van wandsparingen en een trapgatsparing. Door de geïntegreerde funderingsbalk of verstevigde balk kan een betoncasco rechtstreeks op funderingspalen worden geplaatst. En dus ook eenvoudig worden verplaatst. Dit met een uitzonderlijk lage milieukosten indexatie (MKI) van € 0,14.

Modulo wonen V&V Bouw Nieuwerkerk duurzaam bouwen interieur
vraag de brochure aan
IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1