heerlijke appartementen aan het Raadhuisplein in dinteloord

reeds 70% verkocht

Zorgeloos wonen in een oase van rust, midden in het gezellige centrum van Dinteloord. Hier kan het! Aan het Raadhuisplein in Dinteloord worden acht comfortabele appartementen gerealiseerd met eigen parkeerplaats. Volledig gasloos, voorzien van hoogwaardige en duurzame technologie en met aandacht voor detail en perfectie gebouwd. De perfecte mix tussen een rustige thuisbasis en alle voorzieningen op loopafstand.

schrijf nu in 

ontdek alle kwaliteiten van comfortabel wonen aan het raadhuisplein in dinteloord

De verkoop van project Raadhuisplein in Dinteloord is gestart! Schrijf nu in en ontvang alle indrukwekkende documentatie, impressies en plattegronden. 

• Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.
• Je appartement is voorzien van een separate berging (circa 4 m²) op de begane grond voor fietsen of gewoon voor opslag.
• Gebruiksoppervlakte variërend in grootte van 47 m² tot 54 m².
• Deze unieke woningen zijn ontworpen met oog voor detail en beschikken over riante raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.
• De appartementen zijn volledig gasloos en uitgerust met moderne technologieën zoals een warmtepomp, vloerverwarming en hoogwaardig isolatiemateriaal.
• Optimaal toegankelijk met een lift in het gebouw is het eenvoudig om het appartement te bereiken, ongeacht op welke verdieping je woont.
• Zorgeloos genieten van je nieuwbouwappartement zonder de komende jaren onderhoud te hoeven plegen.
• Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand, centraal gelegen tussen Rotterdam, Breda, Antwerpen en Bergen op Zoom.

starters opgelet!

Als starter kun je gebruik maken van de zeer aantrekkelijke starterslening van maximaal € 51.000,- zodat je minder hypotheek nodig hebt. We informeren je graag verder over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

je droomappartement?
vraag informatie aan

ontvang alle impressies en tekeningen

Interesse in heerlijk comfortabel en duurzaam wonen én genieten in de prachtige appartementen aan het Raadhuisplein in Dinteloord? Vraag nu alle informatie aan.

558727 4d4cf1de07874a298f015603a65b82f1~mv2

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1