De Blikken 's Heerenhoek 2-1 kapwoning  V&V Bouw

de blikken
's heerenhoek

royale 2-1 kapwoning

heerlijk & royaal wonen in De Blikken 's HEerenhoek

kopen is direct bouwen

Aan de rand van 's-Heerenhoek is het nieuwbouwplan De Blikken ontwikkeld.
Vele woningen in dit prachtige plan hebben een vrij uitzicht over de polder, al ligt de ontsluiting richting de A58 en de Westerscheldetunnel om de hoek. Een perfecte combinatie!

Op dit moment is de laatste 2-1 kap woning in verkoop, met een vrij uitzicht aan de voorzijde en een riante achtertuin op het zuiden. Naast de woning is er voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto's en bestaat de mogelijkheid een garage te realiseren.

Een heerlijk royale woning met meer dan voldoende leefruimte, die door het gebruik van vloerverwarming en veel lichtinval ook nog eens een fijn leefklimaat kent. Helemaal klaar voor de toekomst met uitstekende isolatie, warmtepomp en zonnepanelen. 

Via de zijkant van de woning komt u binnen in de hal met trapopgang, meterkast en het toilet. Vanuit de hal loopt u de sfeervolle woonkamer met open keuken binnen. De keukenopstelling is aan de voorzijde bedacht zodat u tijdens het koken zo over het polderlandschap uitkijkt. De zithoek bevindt zich aan de achterkant van de woning en geeft u door de grote raampartij een prachtig zicht naar buiten. Vanuit de woonkamer kunt u via de deur uw tuin betreden die op het zuiden is gelegen en waar de berging zich bevindt.

Op de 1e verdieping zijn een 3-tal slaapkamers van resp. 13m2, 15m2 en 8m2 groot. De badkamer beschikt over een 2e toilet, inloopdouche en enkel wastafelmeubel. Ook is er een raam aanwezig voor de nodige ventilatie.

De open zolder is met een vaste trap te bereiken. Hier vind u de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Optioneel is het mogelijk om een extra slaapkamer(s) of vrijetijdsruimte te maken.

bijna uitverkocht

ontvang de brochure 

kopen is direct bouwen

De Blikken is bijna uitverkocht! De bouw is gestart en de allerlaatste woning is in verkoop. Heb je interesse? Wacht dan beslist niet en schrijf je nu in. Je ontvangt dan alle informatie en alle inspirerende tekeningen en impressies. 
Welkom in De Blikken in 'S Heerenhoek.

Woonoppervlakte: 127 m2
Inhoud 395 m3
Perceeloppervlakte: 395 m2
Vanafprijs € 395.000,- v.o.n.

11
12
13

jouw droomwoning? vraag nu informatie aan

ontvang alle impressies, plattegronden en tekeningen

Interesse in heerlijk royaal wonen én genieten in De Blikken in 's Heerenhoek? Vraag nu alle informatie aan.

De Blikken 's Heerenhoek 2-1 kapwoning vogelvlucht

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1