unieke kans: bouw je droomwoning in wolphaartsdijk

heerlijk comfortabel, duurzaam en levensloopbestendig wonen

Het staat er nog niet, maar binnenkort kan hier jouw droomwoning verrijzen: Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk! Levensloopbestendig, moderne uitstraling, volledig geïsoleerd en het naar eigen smaak inrichten? 

Aan de straat ligt een prachtige kavel van 374 m2 eigen grond waar deze vrijstaande woning op gebouwd mag worden. De woning krijgt een moderne uitstraling, met authentieke kenmerken zoals het grote overstek. In de uitbouw aan de zijkant komt de slaapkamer op de begane grond en de tweede badkamer gelegen.

Doordat er nog gebouwd moet worden en het om een enkele woning gaat, is er tot een bepaalde hoogte nog inspraak mogelijk. Het is verder geheel naar eigen smaak in te richten.

Met de uitbouw aan de zijkant heeft de begane grond een volwaardig woonprogramma. Te beginnen met de hal in het midden. Naast de trapopgang geeft deze toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer.

De woonkamer is van een geweldig formaat en door het gebruik van kozijnen tot aan de grond ook nog eens schitterend licht. De woning heeft een lengte van 11,36 meter, met de woonkamer over deze gehele lengte gelegen.

Voorin is een zithoek mogelijk, achterin de eethoek aangesloten op een open keukenruimte. Met openslaande deuren is de achtertuin te bereiken. Daarnaast is er in de hoek van de keuken toegang tot de slaapkamer.

Deze ruime extra kamer is eveneens heerlijk licht en heeft een eigen badkamer, met toilet, wastafel en inloopdouche. Het maakt het huis levensloopbestendig, maar eventueel ook geschikt voor een gezien van vier.

De eerste verdieping bestaat namelijk uit een tweetal slaapkamers en een tweede badkamer. Deze twee kamers hebben allebei genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Tussen de twee slaapkamers ligt de badkamer, die met een dakkapel voldoende ruimte moet bieden voor een derde toilet, wastafel en inloopdouche.

Kortom een volledig nieuwe en goed geïsoleerde woning, met het volwaardige woonprogramma op de begane grond en een prachtig perceel van 374 m2 eigen grond. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, bouwtermijn en de technische details?

vraag informatie aan

start met de bouw van je droomwoning

Interesse in het bouwen van jouw droomwoning op deze locaite? Schrijf nu in en ontvang als eerste alle informatie en de inspirerende tekeningen en impressies. 

Woonoppervlakte: 110m2
Perceeloppervlakte: 374m2
Prijs € 550.000,- v.o.n.

je droomwoning? vraag informatie aan

ontvang alle impressies en tekeningen

Interesse in heerlijk comfortabel en duurzaam wonen op deze unieke locaite in Wolphaartsdijk? Vraag nu alle informatie aan.

Nieuwbouw Oostkerkestraat Wolphaartsdijk kavel te koop nieuwbouwwoning levensloopbestendig 2

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1