unieke kans in nieuwerkerk: bouw je droomwoning op een riant kavel

alle ruimte om je woonwensen te realiseren

Een unieke mogelijkheid in Nieuwerkerk: je droomvilla bouwen in Nieuwerkerk op een vrij kavel met eigen wensen! Tot voor kort was deze mogelijkheid er niet, maar dit is nu je kans! Wij mogen een schitterend kavel aanbieden aan de Merellaan in het landelijk gelegen Nieuwerkerk. Wij bieden je de kans om hier je droomwoning te realiseren op een riant kavel van 1150m2 grond, helemaal aan te passen naar je eigen (woon)wensen!

In samenspraak realiseren we hier een ruime, vrijstaande woning. Ook is er de ruimte voor een mooie garage, een vrijstaande schuur of een ander bijgebouw. Wilt je een woning met een gelijkvloers woonprogramma, of liever een ruime gezinswoning met 5 of misschien wel 6 slaapkamers? Alles is hier mogelijk en wij denken graag met je mee.

Het mooie en unieke aan deze locatie is dat je totale wensenpakket kan worden uitgevoerd, omdat de woning nog niet is gerealiseerd. Je hoeft je geen zorgen te maken over de bouw, het architectenwerk of de procedures. Dit nemen wij allemaal uit handen.

De kavel is gelegen aan de Merellaan, aan de rand van de dorpskern van Nieuwerkerk. Op de kavel zijn diverse bomen en struiken aanwezig en ook de nabije woonomgeving kenmerkt zich door veel groen en ruimte. Geen standaard nieuwbouwlocatie dus, maar wel de kans om een gloednieuwe woning te realiseren in een schitterende, groene en rustige woonomgeving.

In het dorp zijn alle basisvoorzieningen op loopafstand aanwezig. Zo zijn er twee supermarkten, een drogist, bloemist, slager, bakker en nog veel meer!
Voor de kinderen zijn er twee basisscholen en is er de mogelijkheid om te tennissen of te voetballen bij de lokale vereniging. Tot slot is het dorp voorzien van een goede busverbinding.

vraag informatie aan

start met de bouw van je droomwoning

Interesse? Schrijf nu in en ontvang alle informatie en de inspirerende tekeningen en impressies. 

Perceeloppervlakte: 1150 m2
Vraagprijs: € 750.000,- v.o.n. 

je droomwoning? schrijf nu in!

ontvang alle impressies en tekeningen

Interesse om op deze unieke locatie jouw woonwensen te realiseren? Vraag nu alle informatie aan.

Kavel Merellaan Nieuwerkerk nieuwbouwwoning V&V Bouw te koop

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1