fluitketeltje: bijzonder groen en levensloopbestendig wonen

volledig energieneutraal en heerlijk royaal leven

Ultiem groen, want volledig energieneutraal, en bijzonder royaal wonen aan het Fluitketeltje in Kapelle. Hier verrijst een kleinschalig nieuwbouwproject om heerlijk comfortabel te wonen en te genieten.

De negen geschakelde woningen aan het Fluitketeltje in Kapelle zijn voorzien van een ruim en goed doordacht woon- en leefprogramma op de begane grond. Op de begane grond treft u een royale woonkamer met open keuken. De slaapkamer met badkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping biedt het huis standaard een ruime overloop met slaapkamers. Optioneel heeft u de mogelijkheid om boven 2 slaapkamers en tweede badkamer te realiseren.

schrijf nu in 

ontvang de brochure

De verkoop van project Fluitketeltje is in volle gang en de bouw start binnenort! Schrijf nu in en ontvang alle informatie en de inspirerende tekeningen en impressies. 

Woonoppervlakte: 99m2
Perceeloppervlakte: 227m2 - 300m2
Vanafprijzen € 442.500,- v.o.n.

jouw droomwoning? vraag informatie aan

ontvang als eerste alle impressies en tekeningen

Interesse in heerlijk comfortabel en groen wonen én genieten in de prachtige woningen in project Fluitketeltje? Vraag nu alle informatie aan.

Nieuwbouw Fluitketeltje Kapelle nieuwbouwproject V&V Bouw bovenaanzicht

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1