Project Abdijhof Kapelle nieuwbouw levensloopwoningen hofje V&V Bouw Nieuwerkerk
project abdijhof
kapelle

dromen worden werkelijkheid in abdijhof

wonen en leven met oog voor elkaar

Abdijhof is ontstaan uit een droom om te wonen met oog voor elkaar. Een droom van Bart en Lizette van Liere. Zelfstandig wonen, maar met de mogelijkheid voor ontmoeting of een helpende hand. Vanuit deze visie zijn 10 fraaie levensloop­bestendige woningen ontworpen in een groene, rustige omgeving.

Het plan is op inspirerende wijze ontworpen door architectenbureau Kort Geytenbeek Architecten en sluit naadloos aan bij de omgeving. De woningen worden gebouwd in de stijl van een boerenschuur en uitgevoerd in twee verschillende varianten. Iedere woning beschikt over een eigen buitenruimte en berging. De woningen grenzen aan een sfeervol, gezamenlijk woonerf.

Een plek voor ontmoeting in een groene, uitnodigende omgeving. Het geheel wordt volgens het ontwerp van landschapsarchitecten van Buro Ruimte & Groen aangelegd met bloemperken, zitjes en een gemeenschappelijke moestuin.
De voormalige fruitschuur op het woonerf wordt in de toekomst voor­zien van een lunchroom met Bed & Breakfast. Een plek waar ontmoeting centraal staat.
Het project heeft een rustige ligging aan de rand van het dorp, maar wel met de supermarkt naast de deur. De dagelijkse boodschappen en verse groenten en fruit haalt u bij de buren. Op het naastgelegen terrein wordt een moderne Aldi supermarkt gerealiseerd, samen met de Action en de Fruitshop.

volg de bouw van abdijhof:

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1