landelijk en comfortabel wonen in herenhuis-stijl 

heerlijk genieten aan de rand van Krabbendijke

Een prachtig gevarieerd plan dat op meesterlijke wijze is ontworpen door architectenbureau Stilma. Dit plan biedt een mooi palet aan riante twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en middenwoningen met of zonder garage, geheel in ‘herenhuis-stijl’ uitgevoerd.

De fraaie ligging middenin de uitbreidingswijk is prachtig te noemen. De schitterende twee-onder-een-kapwoningen kijken uit over een waterpartij die tegenover de woningen wordt gerealiseerd, terwijl de geschakelde woningen meer uitzicht hebben over een groenplantsoen. Het uitbreidingsplan is gelegen aan de rand van het dorp Krabbendijke.

Project Rozeboom Krabbendijke V&V Bouw laatste woning te koop nieuwbouwwoning nieuwbouw garage
laatste woning in verkoop

bekijk het woningaanbod

ontdek uw droomwoning in rozeboom, krabbendijke

Type 1 

royale twee-onder-een-kap-woning

Op werkelijk unieke en meesterlijke wijze heeft architect Stilma deze woningen ontworpen. Het ontwerp heeft een zeer uitgesproken eigen stijl en uitstraling en sluit goed aan bij de locatie aan de waterpartij. Het ontwerp geeft de woningen een voornaam uiterlijk met een vleugje van ‘herenhuizen’ van weleer. De uitvoering met diverse gevelelementen, verspringende voorgevels, de franse balkons, de raamverdeling, de stijlvolle dakkapelletjes, kortom: alles past bij elkaar. De betimmering van de buiten-gevels wordt uitgevoerd met onderhoudsarm vezelcement plank met houtstructuur.
De woningen kijken uit over een fraaie waterpartij, waardoor de privacy aan voorzijde is gegarandeerd. Optioneel kunnen de woningen worden uitgevoerd met een riante garage.
De oppervlakte van de percelen variëren van 307,5m2 tot 377,7m2.

Type 2  

hoekwoning met garage

Ook hier zien we uniek ontworpen woningen. Ze worden aaneengesloten gebouwd maar hebben toch ieder hun eigen vorm en uitstraling. De prachtige samenstelling van gevelmaterialen, gecombineerd met unieke raamverdelingen, zorgen voor ‘stijl’. De hoekwoningen, waarvan 1 met fraaie topgevel, hebben beiden de mogelijkheid voor realisatie van een garage.
Doordat ze gelegen zijn op riante percelen grond, is dit ook eenvoudig te realiseren.

uitverkocht

Type 3 

royale middenwoning

De middenwoningen zijn ook zeer gevarieerd vormgegeven. Zo heeft u de keuze voor een middenwoning met of zonder dakkapel aan de voorzijde of een middenwoning met fraaie topgevel aan de voorzijde. Dit geeft op de 2e verdieping nog meer ruimte, zodat er gemakkelijk twee slaapkamers worden gerealiseerd.

uitverkocht

volg de bouw van rozeboom:

uw droomwoning? vraag informatie aan

ontvang alle impressies en tekeningen

Interesse in heerlijk wonen en genieten in de prachtige woningen in project Rozeboom? Vraag nu alle informatie aan.

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1