reeds 70% verkocht

royale nieuwbouwunits en bedrijfsruimte in GOES

casco en full-electric opgeleverd in 2024, geheel naar eigen wens in te delen

IN HET KORT:
- Van Doornestraat 9a, 4462 EX Goes
- Oppervlaktes: v.a. 60 m2 VVO
- Koopsom: v.a. € 129.000,- v.o.n. excl. BTW
- Oplevering: Q3, Q4 2024
- Opleverniveau: casco & full- electric
- Bedrijven t/m categorie 3.2
- Prachtige investeringskans

De bedrijfsunits worden in Q3 en Q4 van 2024, casco en full-electric opgeleverd aan de van Doornestraat in Goes. Door de casco-oplevering kunnen de units geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit. De ideale bedrijfsruimte voor je onderneming, bijzonder geschikt als werkplaats of opslagruimte, eventueel met kantoor.

De nieuwbouwunits variëren van ca. 60 m² tot en met 77 m² groot en worden conform hedendaagse bouweisen gebouwd. Iedere unit wordt opgetrokken middels een staalconstructie en afgebouwd middels geïsoleerde sandwichpanelen. Verder worden de units voorzien van een gevlinderde betonvloer, kozijnen met HR++ beglazing, een automatische overheaddeur en een separate loopdeur. Het laten inbouwen van een toilet alsmede een verdiepingsvloer zijn optioneel en tegen een meerprijs. Overige wensen zijn bespreekbaar.

Conform het bestemmingsplan kunnen deze units uitstekend dienst doen als werkplaats, opslag of bedrijfslocatie in combinatie met een kantoor welke in ondergeschikte mate aanwezig mag zijn. Zelfstandige kantoren zijn niet toegestaan.

vraag direct informatie aan

bouw aan je onderneming en realiseer hier je ideale bedrijfsruimte

De verkoop van dit project is gestart. Bekijk de nog beschikbare units en vraag direct alle informatie aan van deze unieke kansen aan de van Doornestraat in Goes. 

plattegrond en beschikbare units

BEDRIJFSUNITS VAN DOORNESTRAAT GOES PLATTEGROND EN BESCHIKBARE UNITS 70% verkocht

interesse? vraag alle informatie aan

ontvang de brochure

Interesse in een bedrijfsunit op deze unieke locatie aan de van Doornestraat 9a te Goes? Vraag nu alle informatie aan.

Bedrijshallen en bedrijfsunits Van Doornestraat 9 Goes V&V Bouw 3
Bedrijshallen en bedrijfsunits Van Doornestraat 9 Goes V&V Bouw
Bedrijshallen en bedrijfsunits Van Doornestraat 9 Goes V&V Bouw 2
BEDRIJFSUNITS VAN DOORNESTRAAT GOES PLATTEGROND EN BESCHIKBARE UNITS 70% verkocht

aantrekkelijk gelegen op bedrijventerrein de poel

De ideale locatie voor je onderneming op een centraal gelegen aantrekkelijke locatie op bedrijventerrein De Poel in Goes.

locatie en bedrijventerrein de poel, goes

centrale ligging en aantrekkelijke locatie

LOCATIE:
Goes, een bruisende stad in het hart van De Bevelanden, is een ware trekpleister vanwege haar levendigheid, diversiteit aan winkels, en uitgaansmogelijkheden. De stad is in trek bij zowel de lokale bevolking als ondernemers, wat blijkt uit de recente toename van grote bedrijven die zich er vestigen. Met een indrukwekkende groei van 12% in de bevolking is de vraag naar woonruimte in en rondom het centrum hoog.
De stad, onderdeel van de gemeente Goes met meer dan 37.000 inwoners, heeft een bruisende binnenstad met een overvloed aan restaurants en diverse winkels. De uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, maakt het aantrekkelijk voor bezoekers.

Parkeermogelijkheden zijn er langs zowel de West als de Oostwal, en nabij het station, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum ligt.

Goes heeft zich ontwikkeld tot het economische en culturele hart van De Bevelanden, een regio met 100.000 inwoners, en fungeert met 25.000 arbeidsplaatsen als een belangrijk knooppunt in de Zeeuwse economie. De gemeente omvat naast de stad zelf zeven dorpen, waardoor het totale inwoneraantal bijna 40.000 bedraagt. Dit maakt van Goes een aantrekkelijke woongemeenschap, met een sfeervolle binnenstad die bezoekers van ver aantrekt.

Goes vervult niet alleen een rol in het behouden van leefbaarheid voor haar eigen inwoners, maar fungeert ook als het natuurlijke centrum voor 100.000 Bevelanders. De stad draagt actief bij aan de ontwikkelingen in Zeeland, met samenwerkingsverbanden tussen stedelijke gebieden en het vitale platteland, en draagt zo bij aan het voorzieningenniveau voor alle Zeeuwen.

BEDRIJVENTERREIN:
Bedrijventerrein De Poel, gelegen in Goes, is een uitstekende locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een ideale vestigingsplaats. Met een gunstige ligging, moderne faciliteiten en een aantrekkelijke zakelijke omgeving, biedt deze locaties talloze voordelen voor ondernemingen in diverse sectoren.

Een van de belangrijkste redenen waarom bedrijven zich op De Poel in Goes vestigen is de strategische ligging. Goes is centraal gelegen in de provincie Zeeland, wat betekent dat het goed bereikbaar is vanuit verschillende grote steden, zoals Rotterdam, Antwerpen en Breda. Bovendien is de regio uitstekend verbonden via snelwegen, waaronder de A58 en A256, en is er een directe toegang tot het openbaar vervoer.

Wat De Poel echt onderscheidt, is de levendige zakelijke omgeving en het netwerk van bedrijven dat zich hier heeft gevestigd. Door te kiezen voor dit bedrijventerrein kunnen bedrijven profiteren van de synergie en samenwerking met andere ondernemingen. Het creëert een stimulerende omgeving waarin kennis en ideeën worden gedeeld, zakelijke relaties worden opgebouwd en innovatie wordt gestimuleerd. Bovendien zijn er regelmatig netwerkevenementen en bijeenkomsten georganiseerd door lokale ondernemersverenigingen om de interactie tussen bedrijven te bevorderen.

Kortom, De Poel in Goes is een aantrekkelijke plek voor bedrijven om zich te vestigen vanwege de strategische ligging, moderne faciliteiten, het levendige zakelijke netwerk en de aangename omgeving. Of het nu gaat om bereikbaarheid, samenwerking, welzijn van werknemers of zakelijke kansen, Goes biedt de ideale omgeving om te groeien en te gedijen als bedrijf.


Bedrijshallen en bedrijfsunits Van Doornestraat 9 Goes V&V Bouw 3
Bedrijshallen en bedrijfsunits Van Doornestraat 9 Goes V&V Bouw
Bedrijshallen en bedrijfsunits Van Doornestraat 9 Goes V&V Bouw 2
BEDRIJFSUNITS VAN DOORNESTRAAT GOES PLATTEGROND EN BESCHIKBARE UNITS 70% verkocht

ontdek alle technische gegevens

De technische omschrijving en alle verkoopinformatie op een rij; kadastergegevens en koopsommen van alle afzonderlijke bedrijfsunits aan de Van Doornestraat 9a te Goes.

technische omschrijving

alle gegevens en verkoopinformatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING:
- Maximale vloerbelasting begane grond: 1.000 kg/m2 en entresolvloer: 350 kg/m2.
- Gefundeerd met betonnen heipalen.
- Wanden, vloeren & dak: betonkwaliteit C45/47. Massief beton met een garantie van 5 jaar.
- Afwerking buitenzijde; Grijs.
- PVC-dakbedekking
- Elektrische sectionaaldeur welke dubbelwandig is geïsoleerd en wordt geleverd in de keur wit (RAL9016).
- Kunststof hemelwaterafvoer 70 mm doorsnee tegen de achterwand of zijwand met doorvoer en aangesloten op het rioleringsstelsel.
- Buitenverlichting op vier plaatsen verdeed over de units.
- De elektra wordt aangelegd tot in de meterkast en voorbereid op een 3x 25A aansluiting. De aansluitkosten alsmede het plaatsen van een elektrameter zijn voor rekening van de koper. Iedere unit verkrijgt een zelfstandige meterkast.

KOOPSOMMEN:
Unit 1 - IN OPTIE
Koopsom: € 147.000,- v.o.n. excl. BTW
Oppervlakte: 71 m²

Unit 2 t/m 7
Koopsom: € 129.000,- v.o.n. excl. BTW
Oppervlakte: 60 m² begane grond en optioneel verdiepingsvloer

Unit 8
Koopsom: € 135.000,- v.o.n. excl. BTW
Oppervlakte: 60 m² begane grond en optioneel verdiepingsvloer

Unit 9
Koopsom: € 167.550,- v.o.n. excl. BTW
Oppervlakte: 77 m² begane grond en optioneel verdiepingsvloer

Unit 10
Koopsom: € 165.550,- v.o.n. excl. BTW
Oppervlakte: 77 m² begane grond en optioneel verdiepingsvloer

BESTEMMINGSPLAN:
Het geheel valt onder bestemmingsplan; ‘De Poel’ welke onherroepelijk is vastgesteld op 27-06-2013 en kent de enkelbestemming Bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.

De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ is o.a. bestemd voor:
Bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten;
Detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteit;
Detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten en caravans;
Webshops.

Zelfstandige kantoren zijn op deze locatie uitgesloten.
Het particulier gebruiken van de units is op dit bedrijventerrein is niet toegestaan.

Het geheel is gelegen binnen veiligheidszone – Bevi. Dit is een locatie waarin er binnen een straal van 150 meter gasflessen staan opgeslagen en/of LPG wordt verkocht.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Goes
Sectie : C
Nummer : 4878
Grootte : 608 m2 (gedeeltelijk)

Gemeente : Goes
Sectie : C
Nummer : 4879
Grootte : 730 m2 (gedeeltelijk)

Bovengenoemde bouwkavels zullen te zijner tijd kadastraal worden ingemeten. Iedere unit verkrijgt een aparte kadastrale aanduiding.

BODEMINFORMATIE:
Bij nieuwbouw is het verplicht om (eventueel) vervuilde grond te saneren. Het geheel beschikt over schoongrondverklaring waarin wordt verklaard dat de grond waarop is gebouwd geen risico vormt voor het gebruik alsmede het milieu.

INFORMATIE OVER DE VERKOOP:
Koop- en aannemingsovereenkomst
De koop- en aannemingsovereenkomst is bindend boven de verkoopbrochure. De in deze overeenkomst opgenomen koop-en aanneemsom is gesplitst in twee delen, te weten:

- De koopsom van de grond en de ontwikkelingskosten, te voldoen bij juridische levering;
- De aanneemsom van het bedrijfspand te voldoen in termijnen, naarmate de bouw vordert.

De koop- en de aanneemsom zijn exclusief BTW. De notariskosten zijn voor rekening van koper.

STAAT VAN OPLEVERING:
Oplevering van het gekochte is, tenzij anders overeengekomen, in casco bouwkundige staat. De oplevering zal uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke oplevering door de aannemer gecommuniceerd worden.

DATAROOM:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

V&V Bouw ontwikkelt de bedrijfsunits aan de Van Doornestraat 9a te Goes samen met Blouberg Projectontwikkeling.

BEKIJK AL ONZE PROJECTEN

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1