V&V Bouw realiseert duurzame nieuwbouwprojecten in Zeeland

'heerlijk wonen en genieten in een prachtige omgeving'

Met de realisatie van al onze nieuwbouwprojecten in Zeeland dragen we bij aan een fijne omgeving om te wonen en te werken. De wensen van onze opdrachtgevers staan centraal en het duurzaam realiseren ervan is ons uitganspunt. Ontdek ons actuele aanbod nieuwbouwwoningen en blader door onze prachtige projecten. Wil je meer informatie? Neem gerust en vrijblijven contact met ons op.

nieuwbouwwoningen in zeeland:

rozeboom, krabbendijke

bijna uitverkocht: laatste woning in verkoop

Een prachtig gevarieerd plan dat op meesterlijke wijze is ontworpen door architectenbureau Stilma. Dit plan biedt een mooi palet aan riante twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en middenwoningen met of zonder garage, geheel in ‘herenhuis-stijl’ uitgevoerd. In dit prachtige project in Krabbendijke, Zeeland is nog slechts één woning te koop!

fluitketeltje, kapelle

royale levensloopwoningen

Ultiem groen, want volledig energieneutraal, en bijzonder royaal wonen aan het Fluitketeltje in Kapelle, Zeeland. Hier verrijst een kleinschalig nieuwbouwproject om heerlijk comfortabel te wonen en te genieten.

De negen geschakelde woningen aan het Fluitketeltje in Kapelle zijn voorzien van een ruim en goed doordacht woon- en leefprogramma op de begane grond. Op de begane grond treft u een royale woonkamer met open keuken. De slaapkamer met badkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Op de eerste verdieping biedt het huis standaard een ruime overloop met slaapkamers. Optioneel heeft u de mogelijkheid om boven 2 slaapkamers en tweede badkamer te realiseren.

oostkerkestraat, wolphaartsdijk

nieuwbouwkavel met vrijstaande woning met woonprogramma op begane grond

Levensloopbestendig, moderne uitstraling, volledig geïsoleerd en het naar eigen smaak inrichten? Het staat er nog niet, maar kan er wel zo spoedig mogelijk komen aan de Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk, Zeeland!

Aan de straat ligt een prachtige kavel van 374 m2 eigen grond waar deze vrijstaande woning op gebouwd mag worden. De woning krijgt een moderne uitstraling, met authentieke kenmerken zoals het grote overstek. In de uitbouw aan de zijkant komt de slaapkamer op de begane grond en de tweede badkamer gelegen.

merellaan, nieuwerkerk

droomwoning op kavel van 1150m2

Een unieke mogelijkheid in Nieuwerkerk, Zeeland.  Uw droomvilla bouwen op een vrij kavel met eigen wensen! Tot voor kort was deze mogelijkheid er niet, maar dit is nu uw kans! Wij mogen u een schitterend kavel aanbieden, net binnen de kern van het landelijk gelegen Nieuwerkerk.

Wij bieden u de kans om uw droomwoning te realiseren op een riant kavel van 1150m2 grond. Ter illustratie is een mooie vrijstaande woning getekend op de kavel. Echter is dit nog helemaal aan te passen naar uw eigen wensen!

De kavel is gelegen aan de rand van de dorpskern van Nieuwerkerk. Op de kavel zijn diverse bomen en struiken aanwezig en ook de nabije woonomgeving kenmerkt zich door veel groen en ruimte. Geen standaard nieuwbouwlocatie op een kale vlakte, maar wel de kans om een gloednieuwe woning te realiseren in een schitterende, groene en rustige woonomgeving!

bedrijfsruimte met woning, Nieuwerkerk, zeeland

wonen en werken op toplocatie, nieuwerkerk

bedrijfswoningen met loods

Hier heeft u alle ruimte om wonen en werken te combineren op een toplocatie, direct langs de N57 centraal gelegen in Zeeland en grenzend aan de groene polders. Royale kavels en woningen voor succesvol ondernemen en heerlijk wonen en leven.

Direct langs de N57, aan de rand van Nieuwerkerk, realiseert V&V Bouw samen met Blouberg BV zes royale bedrijfswoningen met bedrijfsunits en loodsen tot 200m2. Een unieke toplocatie, centraal tussen de Randstad, Antwerpen en West-Brabant. 

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1