volg onze (bouw) updates

Metselwerk vrijstaande woning zonnemaire V&V Bouw
metselwerk vrijstaande woning zonnemaire
21 mei 2024

De bouw van de vrijstaande woning in Zonnemaire vordert hard. In samenwerking met Metselbedrijf Terpstra is inmiddels het metselwerk gereed. Een mooie stap in de realisatie van deze prachtige woning met uitzicht over de uitgestrekte polders.

Eerste paal Fluitketeltje Kapelle V&V Bouw
eerste paal fluitketeltje kapelle
15 mei 2024

Samen met de toekomstige bewoners van Fluitketeltje in Kapelle hebben we afgelopen week een toost uitgebracht op het slaan van de eerste paal door wethouder Herselman van gemeente Kapelle. Een prachtige start van de realisatie van de duurzame woningen in dit project.

Eerste negen Modulo woningen voor l'Escaut Verkuijl Quakkelaarstraat V&V Bouw
eerste negen modulo woningen
7 mei 2024

Betaalbaar wonen voor iedereen! Voor Woningcorporatie l'Escaut leveren we binnenkort de eerste negen Modulo rijwoningen op aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. Volledig circulair: binnen drie maanden van sloop van de huidige opstallen tot oplevering van de woningen.

Family event zeeland V&V Bouw zeelandhallen
bezoek V&V Bouw op Familiy event
1 mei 2024

Donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 mei vind je onze bedrijven op het Family Event Zeeland in de Zeelandhallen in Goes. We vertellen je hier graag alles over onze activiteiten. Laat je inspireren in informeren over duurzaam wonen en genieten!

Abdijhof Kapelle V&V Bouw overhandiging sleutel eerste woning
eerste woning abdijhof
30 april 2024

Een bijzondere toost in Kapelle: de eerste bewoner van Adbijhof kreeg de sleutel overhandigd. De komende weken worden alle tien levensloopwoningen opgeleverd.

V&V Bouw entree nieuwerkerk bedrijfwoningen eerste oplevering
de eerste bedrijfswoning met loods
23 april 2024

Een mooi moment voor project "Entree van Nieuwerkerk": de vooroplevering van de eerste bedrijfswoning met prachtige loods.

Kerkring Nieuwerkerk Dak- en gevelwerkzaamheden voor nieuwbouwwoningen V&V Bouw
Woningen kerkring Nieuwerkerk
17 april 2024

In Nieuwerkerk, onze thuisbasis, is de laatste hand gelegd aan het dak van de woningen aan de Kerkring. Ook de achtergevel is geïsoleerd en bekleed. Binnenkort genieten de bewoners hier van heerlijk wooncomfort.

32334e35 c380 4fad b6e8 f087103c30aa
start lijmwerk zonnemaire
26 maart 2024

In Zonnemaire is op deze prachtige locatie gestart met het lijmwerk. In samenwerking met Baas Bouw is de bouw weer netjes aangevuld, zo blijven we mooi op koers. Het wordt zo mooi!

Schermafbeelding 2024 04 20 om 09.22.48
toekomst-bestendig wonen
19 maart 2024

Een update vanaf de bouwplaats van Abdijhof  aan de rand van Kapelle. Geïnspireerd op het boerenerf bouwen we hier tien levensloopbestendige woningen met een zeer hoog en duurzaam comfortniveau.

Vijfjarig jubileum V&V Bouw Nieuwerkerk bouwbedrijf
vijfjarig jubileum V&V Bouw
8 maart 2024

Feest! Vandaag vieren we ons vijfjarig jubiluem samen met vele genodigden die hieraan een bijdrage hebben geleverd. Want, bouwen doe je samen. We blikken vandaag terug op de vele mooie projecten en toosten op de prachtige ontwikkelingen die voor ons liggen!

Inrichting bouwplaats Zonnemaire nieuwbouwwoning V&V Bouw
inrichting bouwplaats
7 maart 2024

Klaar voor de bouw! Op een schitterende locatie aan de rand van Zonnemaire realiseert V&V Bouw een prachtige nieuwbouwwoning. Inmiddels is de bouwplaats ingericht en zijn de voorbereidende werkzaamheden afgerond zodat de bouw kan starten.

Heiwerk vrijstaande woning Papeweg Wolphaartsdijk door V&V Bouw
bouw vrijstaande woning
28 februari 2024

Midden in Wolphaartsdijk, aan de Papeweg, realiseert V&V Bouw een vrijstaande woning. Op deze locatie werd een oude woning gesloopt en werd de grond gesaneerd met subsidie van de Provincie Zeeland. Volg de.bouw op deze bijzondere locatie!

Schermafbeelding 2024 02 11 om 21.02.06
NOORDDIJKSTRAAT 52, brouwershaven
16 februari 2024

Een unieke kans in Brouwershaven: samen met Blouberg Projectontwikkeling bieden we deze vrijstaande woning in Brouwershaven te koop aan. Een heerlijke woning op een prachtige locatie. De lichte woonkamer vol sfeer én zicht op de groene achtertuin nodigt je uit… 

Bouwupdate nieuwbouwwoning Oostkerkestraat Wolphaartsdijk V&V Bouw
Bouwupdate Wolphaartsdijk
9 februari 2024

We bouwen door! Aan de Oostkerkestraat vordert de bouw van deze prachtige nieuwbouwwoning in een rap tempo… Het wordt zo mooi. Het fundament voor deze heerlijke woning met het volledige woonprogramma op de begane grond staat, als een huis. 

Nieuwbouw Kerkring Nieuwerkerk V&V Bouw metselwerk
MOOI METSELWERK nieuwerkerk
2 februari 2024

Aan de Kerkring in Nieuwerkerk vordert het metselwerk en krijgen de woningen steeds meer vorm. Nu nog in de steigers, maar binnenkort komen hier de prachtige gevels tevoorschijn.

647e271b 34b3 4196 872e 636efcc0e34e
start heiwerk woning
29 januari 2024

Aan de Oostekerkestraat in Wolphaarsdijk zijn we gestart met het heiwerk van deze prachtige nieuwbouwwoning. Duurzaam gebouwd om comfortabel te genieten!

Modulo woning op de WOCODA 2024
modulo woning op de wocoda
25 januari 2024

Vandaag staan we met ons revolutionaire woonconcept op de WoCoDa in Amsterdam. Om inspiratie te delen met woningcorporaties, gemeenten en ontwikkelaars.

Schermafbeelding 2024 01 31 om 20.14.46
raadhuisplein in de media
25 januari 2024

Afgelopen week verscheen in De Bode een pagina vol kwaliteiten van het Raadhuisplein in Dinteloord. We bouwen hier acht luxe appartementen, volledig gasloos en voorzien van duurzame technologie.

Bedrijfswoningen Entree Nieuwerkerk storten betonvloeren V&V Bouw
betonvloer entree nieuwerkerk
7 december 2023

We bouwen lekker door naast onze thuisbasis in project 'Entree Nieuwerkerk'. Deze week werden de betonvloeren gestort voor de royale bedrijfswoningen en -loodsen. Alle ruimte om wonen en werken te combineren krijgt steeds meer vorm.

V&V Bouw nieuwbouw veranda en carport Nieuwerkerk Zeeland nieuwbouw
nieuwbouw veranda & carport
29 november 2023

In deze unieke omgeving bouwen we aan een veranda en schuur met carport. De bewoners genieten hier binnenkort van een prachtige én praktische buitenruimte.

Nieuwe kraan in gebruik V&V Bouw Nieuwerkerk aanbouw verbouw nieuwbouw
nieuwe kraan in gebruik
10 oktober 2023

Trots op deze aanwinst. Met deze prachtige nieuwe kraan beschikken we sinds deze week over nog meer mogelijkheden en bouwen we makkelijk op moeilijke plaatsen, bijvoorbeeld voor een aanbouw, veranda of schuur. 

Start bouw entree nieuwerkerk n59 woon-werkkavels V&V Bouw
bouwstart
entree nieuwerkerk
19 september 2023

Een bijzonder moment voor project 'Entree Nieuwerkerk', de royale woon-werkkavels aan de Rijksweg in Nieuwerkerk. Afgelopen week vierden we met het slaan van de eerste paal de start van de bouw! Hier wordt wonen én werken op een toplocatie gerealiseerd.

V&V Bouw tegelwerk project Rozeboom in Krabbendijkegestart
prachtig tegelwerk
21 juli 2023

Het wordt zo mooi! De herenhuizen in project Rozeboom in Krabbendijke zijn afgelopen week voorzien van tegelwerk. Binnenkort mogen de nieuwe bewoners. hier genieten.

V&V Bouw Verbouwing woning GOES
verbouwing woning goes
15 juli 2023

Een ware metamorfose! Deze woning hebben we voorzien van nieuwe buitenkozijnen, nieuwe deuren, een nieuwe keuken én badkamer. Bovendien plaatsen we een nieuwe gevel. Een prachtig eindresultaat.

Abdijhof Kapelle lijmwerk bouw vordert V&V Bouw
BOUW ABDIJHOF VORDERT
14 juli 2023

In Kapelle, op de locatie van de voormalige fruitschuur vordert de bouw van Abdijhof. Een intiem hofje met levensloopwoningen. Afgelopen week is het lijmwerk verricht.

Project Rozeboom Krabbendijke nieuwbouw V&V Bouw nieuwbouwwoning bijna uit de steigers 3
bijna uit de steigers
5 juni 2023

De bouw van project Rozeboom in Krabbendijke verloop in een mooi tempo. De prachtige herenhuizen kunnen bijna uit de steigers...

PHOTO 2023 05 31 19 48 32
diploma uitvoerend voorman
2 juni 2023

Onze Kevin rondde deze week zijn opleiding BOB en KOB af met het diploma Uitvoerend Voorman. Gefeliciteerd Kevin!

Eerste paal Abdijhof Kapelle Han van de Veldede
feestelijke eerste paal abdijhof
31 mei 2023

Een bijzonder moment voor de nieuwe bewoners van Abdijhof in Kapelle. De offiële eerst paal ging vandaag de grond in...

PHOTO 2023 05 24 10 15 53
bouwupdate project rozeboom
25 mei 2023

De realisatie van de royale nieuwbouwwoningen in project Rozeboom komt steeds dichterbij. Deze week is gestart met het leggen van de pannen.

Schermafbeelding 2023 06 15 om 10.40.23
oplevering modulo conceptwoning
12 april 2023

Vandaag presenteerde V&V Bouw hét antwoord op de grote vraag naar woningen: het Modulo concept. Sneller, slimmer en volledig circulair bouwen.

Welkom bij v&v bouw: betrokken bouwers

Gedreven om te bouwen, passie voor het creëeren

Als relatief 'jong' familiebedrijf hebben we jarenlange ervaring en veel kennis in huis om te bouwen aan al je (woon)wensen. Hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en een effeciënte no-nonsens aanpak  vormen het fundament onder onze onderneming. Hierop bouwen we duurzaam, innovatief en bijzonder betrokken aan jouw droom. Samen gaan we iedere uitdaging aan. Van prachtige nieuwbouwprojecten tot utiliteitsbouw en van aanbouw tot complete woningrenovaties.

onze specialiteiten:

nieuwbouw

Project Rozeboom Krabbendijke Nieuwbouw twee-onder-een-kap woningen V&V Bouw

Interesse in een nieuwbouwwoning? Ontdek onze prachtige, duurzame nieuwbouwprojecten of de mogelijkheid je eigen droomwoning te realiseren. Kwaliteit voor wonen en leven in een schitterende omgeving.

utiliteitsbouw

Nieuwbouw Aldi Middelburg V&V Bouw Nieuwerkerk utiliteitsbouw aannemer

Snel, efficiënt en volledig conform de  specifieke wensen van de opdrachtgever bouwt V&V Bouw commerciële, maatschappelijke en bedrijfsruimtes. Het volledige traject ontzorgd en desgewenst sleutelklaar opgeleverd.

verbouw

V&V Bouw aannemer Nieuwerker verbouw woning

Verbouwplannen? Je woning verduurzamen óf extra leefruimte creëren? Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en vraag direct informatie aan. 

werken bij v&V bouw?

Wil jij bouwen aan jouw toekomst en samen met ons Zuid-West Nederland mooier én duurzamer maken? Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkeheden!

bekijk onze projecten:

Fluitketeltje Kapelle Zuidhoek 3 nieuwbouw levensloopbestendig 1

UITVERKOCHT

fluitketeltje, kapelle

Project Rozeboom Krabbendijke herenhuizen twee-onder-een-kap V&V Bouw Nieuwerkerk

NOG 1 TE KOOP

rozeboom, krabbendijke

Abdijhof Kapelle V&V Bouw Nieuwerkerk levensloopwoningen levensloopbestendig wonen nieuwbouw project

ABDIJHOF, KAPELLE

Nieuwbouw kavels nieuwerkerk bedrijfsruimte met bedrijfwoning V&V Bouw

 VERKOOP IN VOLLE GANG

wonen&werken, nieuwerkerk

Lapjeskat Kapelle nieuwbouw  V&V Bouw levensloopwoningen en twee-onder-een-kap woningen

lapjeskat, kapelle

Nieuwbouw Aldi Middelburg V&V Bouw Nieuwerkerk utiliteitsbouw aannemer

aldi middelburg

Nieuwbouw V&V Bouw autopoetsbedrijf carcleaning Klijnsmit Nieuw-Beijerland

autopoetsbedrijf, nieuw-beijerland

Nieuwbouw V&V Bouw Colijnsplaan bedrijfshallen utiliteitsbouw zeeland

bedrijfshallen colijnsplaat

bouwplannen?

realiseer jouw (woon)wensen.

Heb je bouwplannen? Wil je nieuw bouwen? Wil je je woning verduurzamen of vergroten, je bedrijfspand uitbreiden óf ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw specifieke wensen uit te voeren? We denken graag met je mee! Voor al je nieuw-, ver- of aanbouwplannen bieden we je een goed advies.

360

nieuwbouwwoningen

Duurzame, kwalitatief hoofwaardige en comfortabele nieuwbouw.

42

jaar ervaring

Een relatief 'jong' familiebedrij met jarenlange ervaring en veel kennis in huis.

72

duurzame woningen

Onze Modulo woning is een revolutie in prefab bouw: de woning van de toekomst.

IMG 1721

Volg ons voor de laatste (bouw)updates

direct contact

Heb je een vraag, wil je advies of een offerte ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

V&V BOUW bv

Rijksweg 26 A
4306 AW  Nieuwerkerk
info@venvbouw.nl

0111 24 14 00

Img 1